Op dit moment hebben wij geen klein wondertjes

 

Onze kittens mogen rond 14 tot 16 weken het nest verlaten.
Onze kittens zijn dan meerdere malen ontwormd en behandeld tegen parasieten.
Onze kittens worden gevaccineerd met een door onze dierenarts geadviseerd vaccinatie schema.
Onze kittens worden gechipt, en geregistreerd bij de NDG
Onze kittens hebben een Mundikat stamboom, dierenpaspoort met gezondheidsverklaring en vaccinatie gegevens.

Heeft u interesse in een van onze kittens, neemt u dan contact met ons op per E-mail. Via het internet wordt geen kitten verkocht pas na persoonlijk contact. Na kennismaking van beide kanten nemen we de beslissing of het kitten tzt met u mee mag en welk kitten het zal worden. De fokker kan het kitten nog terugtrekken van overdacht tot op de dag van aflevering als er sprake is van enige twijfel van eniger aard.

Hygiƫne is ontzettend belangrijk in een cattery daar zullen wij dus dan ook alles aan doen. We vragen wel als u op bezoek komt om bij de kittens te kijken uw handen met het aangereikte ontsmettingsmiddel te doen. Ook hebben we liever niet dat u 2 catteries op een dag bezoekt. Dit in verband om mogelijke besmetting te voorkomen. Hopende op uw begrip hiervoor.

Onze Abessijnen zijn PK-Def, PRA-rdAc, PRA-RDY getest via DNA onderzoek. Op de leeftijd van 1,5 jaar worden de patella's gecontroleerd en worden de ogen nogmaals gecontroleerd op PRA dmv de oogspiegeltest. Uiteraard zijn ze vrij van Felv/Fiv. Al onze dieren staan onder controle bij Kitty van der Zijden,  Dierenkliniek de Schuytgraaf.
Wij zijn als fokker aangesloten bij Mundikat.

Archief dagboekjes


Hier kunt u nog eens terug kijken in de dagboekjes van onze nestjes.